Başsavcı Adliye Yerini Yerinde İnceledi

Soma Belediyesi tarafından Adliye sarayı yapılması için gerekli meclis kararı ve imar uygulaması yapılan gençlik merkezi yerini Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydır, Ağır Ceza reisi Muhammet Güney yerinde incelemek için dün Soma'ya geldi. Cumhuriyet başsavcısına Soma Belediye başkanı Hasan Ergene, Soma Cumhuriyet Savcısı Namık Ayan, Baro temsilsici Yasemin Ergene, Belediye Meclis üyesi M.Ali Özkan eşlik etti. Cumhuriyet başsavcısı yeri beğendiklerini belirterek gerekli yazışmaları yapacaklarını söyledi. Başkan Ergene'de Adliye binasının bir an önce yapılması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz dedi.

Haber: Hafit UYAR Kurtuluş Gazetesi