Soma'nın Piknik Alanları Tertemiz

Soma’nın önemli piknik alanlarından biri olan Yağcılı Suçıktı, hemen hemen her gün piknikçilerin akınına uğruyor. Eşsiz doğal güzelliğe sahip ilçenin piknik alanları da belediye ekipleri tarafından düzenli olarak temizleniyor. Ekipler, temizlik çalışmasının yanında park ve yeşil alanlarda; çim biçme, ot temizliği, bakım ve yenileme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

“Doğa Hepimizin”

Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, amaçlarının vatandaşların daha sağlıklı ve temiz ortamlarda piknik yapmalarını sağlamak olduğunu söyledi. “İlçemiz genelindeki yeşil alanlarımız ve parklarımız büyük ilgi görüyor. Özellikle Yağcılı’da bulunan Suçıktı piknik alanı ilçemizin gözdelerinden bir tanesi. Bizler de vatandaşlarımızın, bu alanların keyfini kaliteli bir şekilde çıkarabilmesi için temizlik ve bakım çalışmalarımızı düzenli olarak sürdürüyoruz. Piknik ve mesire alanlarımızda çöp kutularımız ve konteynerlerimiz mevcut. Hemşehrilerimizden isteğimiz daha fazla çevre bilincine sahip olarak gereken özveriyi göstermeleridir. Çöplerimizi yere atmayalım. Temiz bir çevre için, doğayı korumak hepimizin görevi. Biz hizmet için varız ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Somamız tertemiz olsun. Bu doğa hepimizin” açıklamasında bulundu.