SOMA DOĞUŞ - 301 TOKİ EVLERİ'NDE KAPSAMLI TEMİZLİK VE YIKAMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Soma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Soma Doğuş - 301 Toki Evleri sitesinde kapsamlı temizlik ve yıkama çalışması gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Sercan Okur’un talimatları doğrultusunda, site genelinde yürütülen çalışmalar, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak amacıyla düzenlendi.

Site Sakinlerinden Tam Not

Çalışmalar kapsamında, site içerisindeki tüm yollar, otopark alanları ve ortak kullanım alanları titizlikle temizlendi ve yıkandı. Aynı zamanda, çöp konteynerleri ve çevresi de dezenfekte edilerek hijyenik hale getirildi. Site sakinleri, temizlik çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Soma Belediyesi’ne ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Başkan Okur: "Sağlıklı ve Temiz Bir Çevre İçin Çalışıyoruz"

Belediye Başkanı Sercan Okur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Soma Belediyesi olarak vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve sağlıklı bir çevre sunmak için düzenli temizlik çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirtti. Okur, "Soma Doğuş - 301 Toki Evleri'nde gerçekleştirdiğimiz kapsamlı temizlik ve yıkama çalışmaları, vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla yapılmıştır. Bu tür çalışmalarımız düzenli olarak devam edecektir." dedi.

Daha Temiz Bir Soma İçin Çalışmalar Sürecek

Soma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde benzer temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüreceğini, vatandaşların temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamaları için tüm imkanlarını seferber edeceğini belirtti. Belediye yetkilileri, halkın bu konudaki taleplerini dikkate alarak çalışmalarını sürdüreceklerini ve düzenli aralıklarla temizlik faaliyetlerine devam edeceklerini ifade etti.