SOMA DEVLET HASTANESİNDE 600 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Soma Devlet Hastanesinde fidan dikim etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, MHP İlçe Başkanı Adem Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, Soma Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Osman Çağlayan, Mali İşler Müdürü Sancar Delibalta ve Hastane personeli ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri katıldı.

Soma Devlet Hastanesi yönetimi hastaneyi yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları adına Orman İşletme Müdürlüğünün de katkıları ile hastane bahçesine fidan dikimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda fidan dikimi için ayrılan alanda 600 adet fidan toprakla buluşturuldu.