Soma Belediyesinden Keyifli Yaz Okulları

Kaymakam Fatih Akkaya, Belediye Başkan Yardımcımız Sabır Tuna, İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Kılınçal, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Dilek Mert, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Çakmak, Belediye Gençlik Hizmetleri Spor Müdür V. Haydar Güllü, Öğrenciler ve Öğretmenler ile birlikte Soma Gençlik Merkezin'de Yaz Okulunun açılışına katıldılar.

Soma Belediyesi yorucu bir eğitim-öğretim yılını geride bırakarak, tatile giren öğrenciler için programlar hazırladı. Gençler ve çocuklara eğlenceli, eğitici ve pek çok aktivite sunan Soma Belediyesi, 27 Haziran - 26 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz yaz okulları ve etkinliklerle Soma'lı gençlere hizmet verecek.