SOMA BELEDİYESİNDEN DEVLET HASTANESİNE OTOPARK DESTEĞİ

Belediye Başkanı Ali Tulup, Belediye Meclis Üyesi ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, E.L.İ. Müdürü İsmail Ceren ve Belediye Meclis Üyemiz Sn. Hüseyin Gündoğan Soma Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

İlçemizde hizmet veren Hastaneye belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri ve E.L.İ. müdürlüğünün yaptığı hizmetleri yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ali tulup basına yaptığı açıklamada helikopter pisti ve otopark müjdesi verdi.
Helikopter pisti için 60 araçlık otopark alanının iptal olduğunu belirten yetkililer, vatandaşlarımızı otoparksız bırakmayacaklarının da haberini verdi ve mevcut otobüs parkının alt tarafına 150 araçlık otopark yapacaklarını da müjdeledi.
Hastanede inceleme yaparken konuşan Sn. Ali Tulup “Hastanemizin yapıldığı günden beri helikopter pistine ihtiyaç duyduğumuzu belirttik. Bu isteğimizi çok dile getirdiğimiz halde pisti o anda yaptıramadık. Bugün de helikopter pistimizin temeli atıldı, çalışmaya başlanıldı. Hastanemiz için çok önemli olan bir ihtiyacı gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Emeği geçenlere teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Somamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.”
Ayrıca hasta vatandaşlarımızın yakınları için bekleme salonu ve camii yapılacağının haberi de verildi.