Soma Belediyesi Yol Süpürme Aracı Arasına Bir Yenisini Daha Ekledi. 246

01.09.2014 Tarihinde başlayan temizlik hizmet alımı ihalesiyle birlikte Soma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yol süpürme aracı arasına bir yenisi daha ekledi.

Soma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, temizlik hizmetlerinde verimlilik ve kaliteyi artırmak için teknolojiyi kullandığı en önemli birimlerinden biri olan Temizlik Birimi’ne yeni bir araç daha kazandırıldı. Soma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada “Sıfır kilometre 1 süpürge aracı daha alındı. Aracın önünde bulunan üçüncü fırça sitemi ile ulaşılması zor alanlarda da süpürme işlemi gerçekleştirilmektedir. Sürekli yatırım yapılan bu alanda temizlikte teknoloji kullanımını artırarak verim elde etmeye yönelik çalışmalar devam edecektir” denildi.