SOMA BELEDİYESİ YENİ ÇOCUK OYUN ÜNİTELERİ İLE PARKLARI YENİLİYOR, ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Soma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Başkanımız Ali TULUP’un talimatıyla “Daha Yeşil Daha Güzel Bir SOMA İçin” ilçe merkezinde bulunan Hürriyet Mahallesi Yener Sokak civarında ikamet eden vatandaşlardan ve mahalle muhtarlığından gelen talepler üzerine mevcut parkta bulunan eski oyun ünitelerinin demontajını yaparak yerine yeni oyun üniteleri ve ekipmanları ile dış mekan spor aletlerinin montaj çalışmalarını tamamlayarak yenilenen parkı çocukların ve halkın kullanımına sundu.
Yapılan çalışmalar kapsamında Soma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları ile modern ve sürdürülebilir bir şehir için yenilenen mevcut parkların yanı sıra, çocuklar için güvenli yeni oyun alanları oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda geleceğin teminatı olan çocukların güven ve huzur içinde eğlenebilmeleri amacıyla ilçe genelinde bulunan mahallelerde de yeşil alan ve çocuk oyun alanları kazandırma çalışmaları sürdürülmektedir.

“SOMA BELEDİYESİ YEŞİL ALAN VE PARKLARLA İLÇEYE DEĞER KATIYOR”

Soma Belediyesi, yürütülen çalışmalar ile 2018 Yılı içerisinde İlçemize kazandırılan toplam 12.880 m2 yeşil alan ve on iki adet park, yeşil alan ve çocuk oyun mekanlarıyla Soma’ya değer katmaya devam ediyor. Kentleşme ile birlikte artan yeşil alan ihtiyacını gidermek için tamamlanan parkların yapımını kısa sürede bitirerek hizmete açan Soma Belediyesi’nin çalışmaları vatandaşlar tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.