SOMA BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALİ TULUP 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ NEDENİYLE SOMA'DA GÖREV YAPAN BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ.

Soma Kaymakamı Fatih AKKAYA ve Soma Belediye Başkanımız Ali TULUP 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Soma’da  görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Konuşmasına Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başlayan Belediye Başkanımız Ali Tulup, gazeteciliğin çok sesliliğin ve demokrasinin gelişmesinde önemli bir meslek olduğunu ifade etti.
Kamuoyunu bilgilendirme amacıyla mesai gözetmeksizin üstün gayret ve özveriyle çalışan tüm basın mensuplarına teşekkür eden Belediye Başkanımız Ali Tulup; “İlçemizin ve Ülkemizin her bir köşesinde zaman mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveri ve gayret ile vazifelerini sürdüren basın çalışanlarımızın bugüne kadar olduğu gibi her daim yanlarında bulunacağımızı ifade etmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, medya emekçilerine çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.