TRT'den müzik şöleni

TRT Radyo 4 tarafından Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi. Gündüz Beder Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konser Radyo 4'ten verilecek. TRT konserine Soma'lıların ilgisi oldukça yoğun oldu. Programa Kaymakam Mehmet Öklü, Belediye Başkanı Hasan Ergene, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil toplum örgüt temsilcileri, Bürokratlar ve Soma halkı katıldı. Programa Türk Sanat Müziği Sanatçıları Neşe Öztaş, Selim Öztaş, Türk Halk Müziği sanatçıları Çilem Satıroğlu, Nuri Esentürk bir birinden güzel eserleri seslendirdi. Dinleyicilerde zaman zaman sanatçılara eşlik etti. Soma Belediyesi Halk oyunları ekibi de aralarda sahne alarak güzel oyunlarını sergilediler.