SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ TAMAMLANDI

Soma Kaymakamlığı tarafından hazırlanan, Zafer Kalkınma Ajansı 2020 Teknik Destek Programı kapsamında finanse edilen “Siber Güvenlik Süper Farkındalık” eğitim projesi 27.05.2021 – 28.05.2021 tarihleri arasında kamu kurumu yöneticileri ve bilgi işlemden sorumlu personellerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Eğitimde “Siber Güvenlik Bilinci, Siber Olaylarla Mücadele, Kurumlarda Risk Önleme, Bilgi Hırsızlığı vb.” konular işlendi. Siber güvenlik farkındalık eğitiminde kurumsal riskler ve bunlardan korunma yolları hakkında bilgiler verildi.

14 saat süren eğitimin sonucunda 28 Mayıs 2021 Cuma günü Soma Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda eğitim alan yönetici ve personelle Sayın Kaymakamı Fatih AKKAYA tarafından katılım sertifikaları verildi. Kaymakam AKKAYA, proje kapsamında siber güvenlik eğitimine katılım sağlayan kamu kurum personellerine, Eğitmen Doç. Dr. Utku Köse’ye ve Zafer Kalkınma Ajansına teşekkür etti.