2006 Faaliyet raporu oy birliği ile onaylandı

Soma belediye meclisi önceki gün Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi. İki gündem maddesiyle toplanan mecliste 11 gündem dışı madde de görüşüldü. Meclisin ilk gündem maddesi Belediye'nin 2006 yılı faaliyet raporu idi. Hasan Ergene Başkanlığında toplanan meclis ilk maddenin görüşülmesi sırasında Başkan Hasan Ergene başkanlık koltuğunu Meclis başkan vekili Mesut Özdemir'e devretti. Soma belediyesinin 2006 yılı faaliyet raporunun meclis tarafından oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Başkan Ergene tekrar başkanlık koltuğuna oturdu. Soma Belediyesinin 2006 yılı bütçesi 20 milyon YTL gerçekleşme oranının da 2006 Mali yılı denetim raporlarının okunup kabul edilmesinin ardından İmar komisyonunda görüşülen imarla ilgili konuların komisyon raporları meclis tarafından kabul edildi. Bir çok madde de imar komisyonunda görüşülmek üzere havale edildi.

Kurtuluş Gazetesi

Hafit UYAR