PARKLARDA REVİZYON VE ÇİMLENDİRME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Somalı Vatandaşlar tarafında çok beğenilen ve ilgi gören Cengiz Topel Meydanına yapılan Soma Heykeli önü ve İstasyon Mahallesi Tuna Caddesi Park revizyon ve çimlendirme çalışmaları tamamlandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin yürüttüğü çalışmalar kapsamında ilçemizin farklı noktalarında yapılan yeni park alanlarında ve mevcut parklarımızda çimlendirme ve revizyon çalışmalarına devam ediliyor.
Belediye Başkanımız Sn. Ali TULUP; İlçenin muhtelif noktalarında bulunan park ve yeşil alanları vatandaşların kullanımına sunmaya devam edileceğini ifade ederek, yapılan çalışmalarla vatandaşların evlerinden çıkıp, aileleri ile hoşça vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmayı amaçlandığını,bu kapsamda park ve yeşil alanlarında düzenleme ve yeni park yapım çalışmalarının devam edeceğini belirtti.