ÖĞRENCİLER TRAFİK KURALLARINI EĞLENEREK ÖĞRENECEK

Belediyemiz Fen İşleri ekipleri Karaelmas Ana Okulunda öğrencilere trafik kurallarını eğlenceli bir şekilde öğretmek amacıyla bahçe içinde trafik yaya geçidi boyama çalışması yaptı. Okul öncesi çocukların trafik kurallarına aşina olmalarını sağlamak ve güvenli bir çevre oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen bu özgün etkinlik, çocuklara interaktif bir öğrenme deneyimi sunacak. Belediye Başkanı Ali Tulup renkli ve çocuk dostu tasarımların kullanıldığı bu boyama çalışmasının, öğrencilerin trafik kurallarına ilgi duymalarını ve bu kuralları benimsemelerini teşvik edeceğini vurgulayarak, yapılan çalışmanın çocukların trafik bilinciyle birlikte eğlenerek öğrenmelerini sağlayacağını söyledi.