Salihli Belediye meclisinden, Soma Belediyesine ziyaret

Salihli Belediye Meclis üyeleri dün Soma Belediyesini ziyaret etti. Soma Belediyesinin çalışmalarını, Belediye meclisinin çalışmalarını ve fikir alış verişinde bulunmak üzere Salihli Belediye Meclis üyeleri Veysel Yıldırım, Süleyman Yörükoğlu, Halil Aydın, Hidayet Deniz ve İhsan Güleryüz Soma’ya geldi. Soma belediye meclisinin çalışmalarını, belediye meclis üyeleri ile tanışmak için Soma’ya gelen Salihli’li meslektaşlarını Soma Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Kuzum, Şeref Kavruk ve İsmet Yılmaz karşıladı. Belediye Başkanı Hasan Ergene’nin makamında yapılan görüşmede meclis üyeleri karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Haber: Hafit UYAR Kurtuluş Gazetesi