GÖKTAŞ KİRAZ FESTİVALİ ÖDÜLLER VE KONSERLE DEVAM ETTİ

Göktaş Mahallesinde düzenlenen halkın yoğun ilgi gösterdiği kiraz festivalinde, en iyi kiraz seçme yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini Soma Belediye Başkanımız Sercan Okur ve Göktaş Mahalle Muhtarı Hilmi Saygılı verdi.

Festivalin coşkusu ödül töreniyle sınırlı kalmadı. İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu’nun sahne aldığı konserle eğlence devam etti. Festivalin ev sahibi Soma Belediye Başkanımız Sercan Okur, Sanat Yönetmeni Şavk Eryürek’e çiçek takdim etti.

Kiraz Festivali, hem yerel halkın hem de ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Göktaş’ın misafirperverliğini ve kültürel zenginliğini yansıtan bu festival, gelecek yıllarda da aynı heyecanla kutlanmayı bekliyor.