FAİK USTA KAVUKDERE ARASI YOL YENİLENDİ

Soma Belediyesi Fen İşleri ekipleri gerçekleştirdikleri çalışmalarla İlçenin birçok noktasında meydana gelen yol sorunlarını çözerek ulaşım yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Hayata geçirilen çalışmalarla Soma’da yollar konforlu, güvenli ve yeni bir görünüme kavuşmuş oluyor.
Göreve geldiği günden bugüne merkez ve kırsal mahallelerde ulaşım yatırımlarına devam eden Soma Belediye Başkanı Ali TULUP; üretici vatandaşların kırsal alanlardaki kullandığı yolların yapımına da büyük önem veriyor. Merkezden başlayarak kırsala doğru yol, bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle takip eden Belediye Başkanı Tulup; Turgutalp Mahallesini  İlçe merkez mahallelerine bağlayan Kavukdere / Faik Usta güzergahı olarak bilinen Mümtaz Baş Caddesinin(eski Bergama yolu) yenileme çalışmalarının tamamlandığı müjdesini verdi. Mümtaz Baş Caddesi Fen İşleri ekiplerinin yoğun çaba ve titiz çalışmaları ile yenilenerek vatandaşların kullanımına açıldı.