DAHA TEMİZ BİR SOMA İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Daha yeşil ve daha temiz bir dünya için Cumhurbaşkanımızın eşi Sn. Emine Erdoğan’ın himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlattığı Sıfır Atık projesi kapsamında Soma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce İlçemizdeki toplam 10 ortaokula (Turgutalp Madenciler Ortaokulu, Alltıntaş Ortaokulu, 13 Eylül Gama Ortaokulu, Ayşe Temizel Ortaokulu, Yunusemre İmamhatip Ortaokulu, Ş.A.Ömer Halis Demir İmamhatip ortaokulu, Canlar Ortaokulu, Seher Ali Ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu ve Turgutalp Ortaokulu) ambalaj atıkları ünitelerinin montaj çalışmaları tamamlandı.

İsrafı önlemek, kaynakları daha verimli kullanmak, atık miktarını azaltmak ve atıkları geri kazanmak, yarınlara temiz bir dünya bırakmak için ilçemizde başlatılan proje kapsamında başta okullar olmak üzere cadde ve sokaklara ambalaj atıkları ünitesi yerleştirildi.