BAŞKAN TULUP’TAN MUHTARLAR GÜNÜNDE MUHTARLARA ANLAMLI HEDİYE

Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Cengiz Topel Meydanında Kutlama töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Soma Kaymakamı Sn. Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanımız Sn. Ali Tulup, Soma Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sn. Oruç Fevzi Kara, Belediye Meclis Üyemiz ve AK Parti Soma İlçe Başkanı Sn. Mehmet Ali Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mustafa Dikici, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri katıldı.

Cengiz Topel Meydanındaki Çelenk Töreninin ardından Muhtarlar için düzenlenen kahvaltı programına geçildi.
Belediyemiz Muhtarlık İşlerinin organize ettiği programda konuşma yaparak Muhtarların gününü kutlayan Belediye Başkanımız Sn. Ali Tulup, muhtarlar için hazırladığı anlamlı hediyeyi takdim etti. Yaptığı konuşmasında; Muhtarların en yakın çalışma arkadaşları olduğunu belirten Belediye Başkanımız Sn. Ali Tulup, “Mahalli idarelerimizin temel taşı olan Muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Gününü en içten dileklerimle kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum. Belediyede çalışan arkadaşlarımızla istişare ederek “Bir Fincan Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Vardır” misali fincan takımlarını bugünün anısına sizlere armağan etmek istedik. Ufak bir hediye ama bugünün anısına hediyeyi kabul ederseniz bizi mutlu edersiniz. Tekrar Muhtarlar Gününüzü kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.