Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi AKAR ilçemizi ziyaret etti. 92

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi AKAR ilçemizi ziyaret etti. İlk olarak Soma Belediye Mezarlığı’nda bulunan maden şehitlerini ziyaret eden Kızılay Genel Başkanı Akar, daha sonra Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş ile Soma Belediye Başkan Vekili Ali Tulup’u ziyaret etti.

Ziyaretlerde Kaymakam Altıntaş’a ve Belediye Başkanvekili Ali Tulup’a Kızılay’ın kumbaralarını takdim eden Akar, her zaman Somalı şehit ailelerinin yanında olduklarını olmaya da devam edeceklerini vurguladı.
13 mayıs 2014 tarihinde maden kazasında şehit olan 301 madencinin ailelerine kurban bayramı öncesinde öğretmen evinde 800 kişilik yemek organizasyonu eşliğinde hak sahibi ailelere nakdi bağışlar takdim edildi.