Soma Belediyesi Okul Bahçelerini Yıkama Çalışmalarına Başladı. 44

Soma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okul bahçelerindeki yıkama çalışmalarına hız verdi. 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı hazırlıklarına belediye yaptığı çalışmalarla katkı sağlıyor.
Soma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, pazartesi günü açılacak okullarda eğitim öğretim hizmeti alacak öğrencilerin daha sağlıklı ortamlarda bulunması adına okul bahçeleri yıkanmaya başlandı. Tanker yardımıyla tazyikli su ile okul bahçelerini yıkadıklarını belirten Soma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri “Yaz tatilinden dönen öğrencilerin daha sağlıklı bir eğitim alması için ilçedeki okulların bahçelerini yıkamaya başladık. Belirli periyotlarda gerçekleştirdiğimiz bu hizmeti tatil dönüşü öğrencilerimizin daha sağlıklı alanlarda geçirmeleri için yenilemekteyiz. Okul bahçelerine yönelik temizlik çalışmalarımız belirli aralıklarla sürecektir” denildi.