Soma Belediye Başkanımız Hasan ERGENE, Esnafa Bayrak Dağıttı. 150

Soma Belediye Başkanımız Hasan Ergene yapmış olduğu açıklama da,
“ Somanın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 93 Yıl Dönümünü geçtiğimiz günler de kutlamıştık. Bu kutlama Programı bu yıl çok sade tuttuk, Çünkü Türkiye genelinde son günlerde artan terör olayları nedeniyle büyük üzüntü yaşıyoruz. Ülkemizin dört bir köşesine şehit cenazelerimiz gidiyor. Bugünlerde bizim her zamankinden daha fazla birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Birlik beraberliğimizin simgesi de malumunuz Türk Bayrağı’dır. Milletimizin Bağımsızlığımızın simgesidir. Bizde Soma Belediyesi olarak bu kurtuluş günümüzde vatandaşlarımıza Türk Bayrağı’nı hediye ediyoruz. Çok sayıda bayrak temin ettik. Bunu tek tek bizim programlarımıza katılan vatandaşlarımıza takdim ediyoruz. Bugünde esnaflarımızı ziyaret ederek bu bayrakları iş yerlerine ve evlerine asmaları temennisi ile birer adet bayrak hediye ediyoruz. Büyük bir ilgi ile karşılanıyoruz. Bayrağımız çok kısa bir zamanda bitiyor buda Bayrağımıza, Milli birliğimize ve bağımsızlığımıza olan halkımızın tutkusu bizi çok memnun etti ve duygulandırdı. Herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.