Park Bahçeler Müdürlüğüne Bağlı Ekiplerin Yaptığı Çalışmalar 2

Belediyemizin Park Bahçeler Müdürlüğüne Bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalar;

1)Avdan fevzi zorlu sokak ve zeytin sokak kesimi yeşil alan 630 m2 olup park yapımı için bordur döşemesine başlanmıştır.

2)Turgutalp değirmen sokak da bulunan 850 m2 alanda turgutalp doğal su kaynağını değerlendirerek su kanalı şeklinde farklı bir peyzaj uygulama projesi düşünülmüştür. Bu alan da piknik masaları, fitnees aletleri ile su kaynağı bütünleşerek farklı bir yeşil alan kazandırmak için çalışmalara başlanmıştır.

3)Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan eski oyun grubu alanı ve yeşil alanlar yeni bir tasarımla oturma ve oyun grubu olarak düzenlenmeye başlanıldı.

4)Yeni yapılan çocuk gelişim merkezi inşaatı için yapılmış olan peyzaj gerçekleştirildi.

5)Taş Bahçe diye adlandırılan 1 nolu sağlık ocağı üstünde bulunan küçük metrekareye sahip yeşil alan halkımıza dinlenme yeri olarak kazandırılmıştır.

6)Aleyna park sokağın adını vereceğimiz park alanı 4278 m2 büyük yüzölçümüne sahip olan bu alan oturma alanı oyun grupları, farklı peysaz çalışmaları ile yeni bir yeşil alan olarak kazandırılması amacı ile 2016 yılında yapımına başlanılan parklar arasındadır.