İlçemizde Çöp Taksi Dönemi Başladı 187

Soma Belediyesi, çöp toplayan taksiyi vatandaşın ayağına gönderiyor. Şehir Merkezinde sürekli tur atan çöp taksi, dükkan ve evlerdeki çöpleri topluyor.
Soma Belediyesi, çöp toplayan taksileri vatandaşın ayağına gönderiyor. Şehirde sürekli tur atan çöp taksi, dükkan ve evlerdeki çöpleri topluyor.
Soma Belediyesi yeni uygulamaya koyduğu ´Çöp Taksi´ Projesi çerçevesinde alınan 3 metreküplük çöp aracı taksi formatında giydirilerek şehir merkezinde çöp toplamaya başladı. Proje ile ilgili bilgi veren Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri "Belediye olarak 1 adet mini damperli araç aldık. Bu araç çarşı merkezinde ring halinde duruyorlar. 444 18 91 numaralı çağrı hattımıza gelen adrese göre çöp taksilerimiz oraya yönlendiriliyor.Bu araç çarşıda dolaşarak esnafın işini kolaylaştırıyor. " dedi.

Video Haberi Soma'da Çöp Taksi  Trt Soma Muhabiri Ömer ÇAKMAK