Başkan ERGENE'den Çiftçiye Destek 245

Soma Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından 30 bin TL değerinde taş toplama makinesi alındı.

Taş toplama makinesini muhtarlar ile tanıtan Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ergene yapmış olduğu açıklama da "Tarlalarda bulunan taşlar yeni taş toplama aracımız ile temizlenecek. Yaklaşık 30 bin TL'ye mal oldu. Muhtarlık işlerimizin bir hizmetidir bu. Çiftçimizin cebinden hiç bir ücret çıkmadan tarlada taşlar toplanacaktır. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Muhtarlık İşleri Müdürü İsmail Hakkı Çetin "İlçe Tarım Müdürlüğümüz ve Ziraat Odamız ile birlikte ortaklaşa bir program ile çiftçilerimizin tarlalarında bulunan taşlar toplanacak. Çıkan taşlar ise ova yollarında dolgu amaçlı değerlendirilecektir. Çiftçilerimizin istekleri doğrultusunda saati 100 TL olarak kiralanabiliecek. Devletimizin bu konuda desteği var. Çiftçilerimizin cebinden hiçbir ücret çıkmadan tarladaki taşlardan kurtulabiliecekdir." dedi.