1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Kutlama 272

Belediye Başkanımız Hasan Ergene, "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü"nde Huzurevinden ziyarete gelen yaşlı amca ve teyzelerimizi kabul etti. Kendilerine hediyeler takdim etti.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kutlaması için Huzurevinde yapılan programa katılan Belediye Başkanımız Hasan Ergene,huzurevinde kalan yaşlı amca ve teyzelerimiz ile tektek ilgilenip hal ve hatırlarını sordu ve hep beraber öğle yemeği yedi. Belediye Başkanımız Hasan Ergene'den huzurevi çalışanları ve huzurevinde kalan yaşlılar, huzurevine çıkan yolun tamiratının yapılmasını istedi. Belediye Başkanımız Hasan Ergene beraberinde Fen İşleri Koordinatörüne bu yolun yeniden sökülerek, kaldırımları dahil sıfırdan yapılması talimatını verdi.