NAKLİYECİLER İLKÖĞRETİM OKULU BAHÇESİNE YENİ ÇOCUK OYUN PARKI 74

Soma Belediyesi eğitime verdiği destek kapsamında Soma Nakliyeciler İlköğretim Okulu bahçesine çocuklar için oyun parkı kurdu.

Soma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çocukların ilçede ve okulda keyifli vakit geçirmeleri için ‘Çocuk Oyun Grubu’ çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde birçok mahalle ve okulda çocuk oyun parkı montajını sürdüren ekipler, Soma Nakliyeciler İlköğretim Okulu bahçesine bir adet kuleli kaydırak ve ikili salıncaktan oluşan parkın kurulumunu gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmalarla ilgili Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene; “ Çocuklar bizim geleceğimizdir. Hem fiziksel hem kişisel gelişimleri için çocuk oyun alanları çok önemlidir. Çocukların sosyalleşmesi ve okul ortamında eğlenceli ve aktif bir zaman geçirmesi için okullarımıza çocuk oyun grupları kuruyoruz. Yaptığımız çalışmalar Somamıza hayırlı olsun” dedi.