Anasayfa HaberlerZafer Mahallesi Eğitim Derneği Başkan Ergene'yi ziyaret etti

Zafer Mahallesi Eğitim Derneği Başkan Ergene'yi ziyaret etti

Soma’da Eğitim ve Kültürel anlamda hizmet veren zafer Mahallesi Eğitim ve Kültür Derneği Belediye Başkanı Hasan ergene’yi ziyaret etti. Dernek çalışmaları hakkında Başkan Ergene’ye bilgiler veren başkan İsmet Kahraman bugüne kadar derneğe sağlanan desteklerden dolayı Soma Belediyesine teşekkür etti.  Başkan Kahraman, “Derneğimiz adından da anlaşılacağı üzere eğitim amaçlı bir dernektir.  Gençlerimizin çocuklarımızın eğitimlerine maddi manevi destek sağlamak ve onlara yardımcı olmak için çıktığımız bu yolda eğitim gönüllülerinin ve daire amirlerinin desteğini almak bizler için oldukça önemlidir. Bu ziyaretimizde bizleri kırmayıp kabul eden Belediye Başkanımız hasan Ergene’ye teşekkürü bir borç biliyoruz. Tanışma ve kaynaşma amaçlı olan bu ziyaretimize diğer daire amiri ve sivil toplum örgütleri ile devam edeceğiz. Bizler arka mahalle olarak nitelendirilen zafer mahallesinde eğitim ve kültürel anlamda birikimlerimizi aktarmaya devam edeceğiz. İnşallah Dernek binamız olduğunda da bu çalışmalarımızı daha geniş kitlelere yayma imkanı bulacağız”dedi.  Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı hasan Ergene, dernek faaliyetlerini büyük bir ilgi ile takip ettiklerini belirtti. Başkan Ergene, “Derneğimizin başarılı işler yaptığının farkındayız.  Bizlerde belediye olarak bundan sonra derneğin bütün faaliyetlerinin arkasındayız. Derneğimiz orada ki gençlerimize eğitim anlamalında önemli kazanımlar sağlamaktadır. Yakında bunu kamuoyu da fark edecektir. Onların işlerini kolaylaştırıcı belediyemizin de çeşitli destekleri olacaktır. Bu ziyaretlerinden dolayı ben kendilerine teşekkür ediyorum”dedi.