Anasayfa HaberlerYeni Vergi Dairesi ihale aşamasında

Yeni Vergi Dairesi ihale aşamasında

Vergi haftası etkinliklerinin 22. yıl dönümünde Soma Belediye Başkanı Hasan ergeneyi ziyaret eden Daire Müdürü Kazım Tuğcu ve çalışanlar Başkan Ergene ve çalışanların vergi haftasını kutladı. Ziyarette programla ilgili bilgiler veren daire müdürü Tuğcu, “ Vergi dairesinin her zaman yanında hissettiği Soma Belediyesinin hazineye sağlanan katkıda sizlerinde payı olduğunu hatırlatmak istiyorum ve sizlere teşekkür ediyorum”dedi. Konuklarını makamında kabul eden Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene Vergi dairesi çalışanlarının haftasını kutladı. Başkan Ergene konuşmasında müjdeli haberlerde verdi. Ergene, “Vergi kutsaldır. Devletimizin yaptığı bütün yatırımların ve vatandaşa sunduğu hizmetlerin finansmanında en önemli pay vergi gelirleridir. Vergi toplamak aynı zamanda bir devlet olmanın da gereğidir. Vergi dairemizin başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Özellikle müdür beyin gayretle takip ettiği Vergi Dairesine Soma’da yeni bir bina kazandırılması noktasında önemli bir aşamaya gelinmiş durumdadır. İhale hazırlıkları halen devam ediyor. Bu yıl içerisinde inşallah önemli bir aksilik olmazsa ihalesi yapılıp inşaatına başlanacak. Bu konuda tabi Vergi dairemiz kendi binasına taşınınca Hükümet konağımızda rahatlamış olacak. Diğer birimlerde daha ferah bir ortamda hizmet vermeye başlamış olacak. Bizlerde heyecan oluşturan projelerden biri şüphesiz ki Vergi Dairesi binası inşaatıdır. Bu konuda bizler her türlü desteği sunuyoruz. İşin siyasi takibini, proje hazırlıklarını elimizden geldiğince takip etmeye çalışıyoruz. İnşallah sonuçta özlemi duyulan Vergi dairesi inşaatının tamamlanmasını diliyorum ve bu vesile ile bütün vergi dairesi çalışanlarının vergi haftasını içtenlikle kutluyorum”dedi.