Anasayfa HaberlerYeni Aşevi için Çalışmalar Başladı.

Yeni Aşevi için Çalışmalar Başladı.

Soma’da Her gün binlerce kişinin karnını doyuran fakir fukaranın evine kadar sıcak yemek götüren Aşevi’ne yeni bina yapılıyor. Soma Belediyesi Adliye Sarayı’nın sınırları içerisinde kalacak olan Aşevi’nin yeni yerini belirledi. Çarşamba Pazarı girişinde SSK Kavşağı yanına yapılacak Aşevi daha fazla kişiye hitap edecek. Soma Belediyesi yeni bir aşevi yapmak için düğmeye bastı. Belediye Başkanı Hasan Ergene, yeni yapılacak olan aşevinin ihalesinin yapıldığını belirtti. Ergene ‘Yeni Aşevimiz Çarşamba Pazarı girişindeki boş alana yapılacak. İlçe Tarım Binasının yapılacağı üçgen kısma Aşevimiz yapılacak. Bununla ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Geçtiğimiz günlerde de ihalesini gerçekleştirdik. Müteahhit Nihat Onbaşıoğlu’nu İhaleyi aldı. Kendisi en düşük teklifi verdi. Dosyaları inceleniyor. Bir aksilik olmazsa en kısa zamanda çalışmalara başlayacak’ dedi.