Anasayfa HaberlerSu Faturaları İçin Otomatik Ödeme Sistemi Kuruldu

Su Faturaları İçin Otomatik Ödeme Sistemi Kuruldu

Soma Belediyesi ile Yapı Kredi Bankası arasında imzalanan protokol ile bundan böyle su aboneleri veznede ödeme için beklemekten kurtuluyor. Su abonelerinin sistemden yararlanabilmesi için Yapı Kredi Bankası’na otomatik ödeme talimatı vermeleri yeterli olacak. Bütün bilgisayar sistemini ve program altyapısını yenileyen Soma Belediyesi kısa süre önce de Kredi Kartı ile ödeme işlemini başlatmıştı.

Çağın gereklerini yerine getirmek için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hasan ERGENE halkımızın huzuru ve rahatını temin etmek için en son teknolojik imkânları Belediyemize getiriyoruz dedi. Otomatik ödeme sistemi için program altyapısı masraflarını da Belediye adına Yapı Kredi Bankası karşıladı.