Anasayfa HaberlerSomkırçeb Toplantısı Yapıldı

Somkırçeb Toplantısı Yapıldı

Manisa İl Özel İdaresi, Soma, Kırkağaç ilçe ve belde Belediyeleri Çevre Hizmetleri Birliğinin ilk encümen toplantısı Birlik Başkanı Hasan ERGENE’NİN çağrısı üzerine 10.03.2008 Pazartesi günü Birlik merkezi Soma Belediyesi’nde Başkan Hasan ERGENE, Kırkağaç Belediye Başkanı Rıza KAYADİPLİ, Avdan Belediye Başkanı Osman BİLİR, Bakır Belediye Başkanı Osman GEVREK, Soma Belediye meclis üyesi Mehmet SÖNMEZ’in katılımıyla toplandı.

Gündemin 1. maddesinde encümen toplantı günleri belirlendi ve her ayın 2. haftası Salı günleri saat 15.00’da Soma Belediyesi toplantı salonunda toplanmasına,

Gündemin 2. maddesinde Birlik bütçesi görüşüldü ve Birliğin 2008 yılı bütçesi 733.655.00,-YTL. Olarak kabul edildi.

Gündem 3. maddesinde Birlik norm kadrosu gelinceye, personel ataması yapılıncaya kadar Birliğin sekreter ya işlerini yürütmek üzere Soma Belediyesinden Fatih ÖZAY, Mali işleri yürütmek üzere Sevil CANDAN’ın görevlendirilmesine karar verildi.