Anasayfa HaberlerSomaspor Halk Oyunları ekibi İl birincisi oldu

Somaspor Halk Oyunları ekibi İl birincisi oldu

Somaspor Halk Oyunları ekibi Manisada düzenlenen gençler stilize dalı halkoyunları yarışmasında il birinciliği elde etti. Somaspor Halk oyunları ekibi  kazandıkları kupayı Somaspor kulübü başkanı Yusuf Değirmenciye armağan ettiler. Somaspor Halk Oyunları Ekibi sorumlusu Ayşegül Ersoy yaptığı açıklamada " Somasor Halk oyunları ekibi olarak Türk Halk oyunları federasyonunun düzenlediği Manisa İl yarışmasında gençler stilize dalda Manisa birincisi olarak bölgede Somayı temsil etmeye hak kazandık. Kazandığımız kupayı bizi başından beri destekleyen Somaspor başkanı Yusuf Değirmenciye hediye etmeye geldik. Desteklerinden dolayı kulüp başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Soma Belediyesininde büyük katkıları var belediyeyede çok teşekkür ediyoruz, Ekibimiz Soma Linyit lisesi, Endüstri meslek lisesi, Rıfat Dağdelen Anadolu lisesi ve Kız Meslek lisesinin öğrencilerinden oluşuyor. Biz inşallah bu öğrencilerimizle Türkiye finallerine kadar gitmeyi arzuluyoruz." dedi.