Anasayfa HaberlerSoma Kamuoyunu Duyuru

Soma Kamuoyunu Duyuru

Belediye Meclisimizin 01.01.2013 tarihinden itibaren geçerli 18.10.2012 tarihinde aldığı kararlar
1- Mesken su abonelerine ait su ücretlerinin m³ bedeli 2,20 TL iken 5 tona kadar (5 ton dahil) 1,50 TL’ye indirilmiştir. Bu tutar mesken abonelerin faturalarına Atıksu bertaraf ücreti ve KDV ile birlikte her faturada aylık 4,88 TL indirim olarak yansıyacaktır.
2- Cenaze törenlerinde soma ilçe sınırları içi (Köyler dahil) Belediye Otobüs Servisleri ücretsiz uygulanmasına karar verildi.
3- Cadde, sokak veya meydanlarda ücretli park uygulanmasında aracın tüm alanlarda toplam durduğu süre baz alınmasına karar verildi.
4- Beyan bildirim formları Belediyemiz elemanlarınca düzenlenmesi istenirse (Her form için) 5,00 TL olan hüküm kaldırılmıştır.

5- 4 m³ ye kadar olan tanıtım standlarından alınan günlük 20 TL bedel, 10 TL’ye düşürülmüştür.
6- Hafta Tatili çalışma ruhsat harçı olarak 800,00 TL ödeyen süpermarketler 250,00 TL’ye düşürülmüştür.
7- özel klinik, gazete baş bayii, oteller, hamam ve banyolar, lokantalar, fotoğrafçılar, kahvehanelerden Hafta Tatili çalışma ruhsat harçı alınması kaldırılmıştır.