Anasayfa HaberlerSOMA İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ FESTİVALİ

SOMA İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ FESTİVALİ

Soma Belediyesi, Soma Ticaret ve Sanayi Odası ile Soma Esnaf ve Sanatkarlar Odası önderliğine 15-16-17-18 Mart 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek Alışveriş Festivali düzenliyor.

Soma Belediyesi, Soma Ticaret ve Sanayi Odası ile Soma Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın girişimleriyle Soma’daki merkez esnafın işlerini canlandırmak ve Somalı vatandaşlarımıza hem eğlence hem de indirimli alışveriş yaşatmak amacıyla ilk defa ″İndirim Günleri″ adı altında alışveriş festivali düzenlenecek.

Soma Belediyesi’nin ve Soma’daki tüm esnaf odalarının da destek verdiği ″ Soma Alışveriş Günleri″ Festivali 15 Mart – 18 Mart tarihleri arasında 4 gün olarak gerçekleştirilecek.Atatürk Caddesi, Hürriyet Bulvarı, Fatih Caddesi ve Tahsin Baykal Caddesi esnafının ürünlerinde yüzde 70′e varan indirimler gerçekleştirmesi ve indirim günleri süresince gece saat 23.00′e kadar açık olması planlanırken bu caddelere çıkan diğer cadde ve sokaklardaki esnafların da işlerinin canlılık kazanması bekleniyor.