Anasayfa HaberlerSoma Belediyesinin Temizlik İhalesi Yapıldı

Soma Belediyesinin Temizlik İhalesi Yapıldı

30 Nisan Pazartesi günü yapılan ve daha sonra iptal edilen Soma Belediyesi temizlik ihalesi yeniden yapıldı. Soma Belediyesi Encümen Toplantı ve İhale Salonunda Soma Belediyesi mücavir alan sınırları dahilinde oluşan evsel atıkların toplanması, nakli ve kent içi temizliği hizmet alımı ihalesine 6 firma katıldı. Bentem İnş.Gıda LTD.ŞTİ, Parkyem Tem.İnş. Mak. LTD.ŞTİ, Marmara Birlik Tem. LTD.ŞTİ, Öztem Orman Ürünleri İnş. Term. San. Tic. LTD.ŞTİ ve Asma Tem. Mad. İnş. LTD.ŞTİ katıldı. 2 yıllık yapılacak olan taşıma ihalesi için Temay Temizlik Hizmetleri San.Tic.LTD.ŞTİ 5 milyon 160 bin TL, Parkyem Tem.İnş. Mak. LTD.ŞTİ 4 milyon 418 bin 500, Marmara Birlik Tem. LTD.ŞTİ 4 milyon 900 bin TL, Öztem Orman Ürünleri İnş. Term. San. Tic. LTD.ŞTİ 5 milyon 798 bin TL, Asma Tem. Mad. İnş. LTD.ŞTİ ise 4 milyon 900 bin TL teklif verdi. İhale komisyonunun teklif dosyasını incelemesinden sonra nihayi kararın açıklanacağı ifade edildi.