Anasayfa HaberlerSoma Belediyesine Ait İşyeri İhale İle Ticaret Odasına Satıldı

Soma Belediyesine Ait İşyeri İhale İle Ticaret Odasına Satıldı

Mülkiyeti Soma Belediyesine ait olan daha önce SOSEV vakfı tarafından kullanılan eski bina kat karşılığı yöntemi ile ihale edilerek Belediyemize 3 adet işyeri kazandırılmıştır.10.03.2008 Salı günü yapılan ihale ile İstiklal caddesindeki 11.nolu işyeri 191.000,-YTL.+KDV fiyatla 36 ay vadeli olarak Ticaret Odası’na satılmıştır. Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanı Hasan ERGENE şunları söyledi, SOSEV vakfımızın kullandığı ve kötü bir görünüme sahip olan Soma’mıza yakışmayan eski bina yıkılarak kat karşılığı inşaat yaptırılması için ihale edilmiş ve Somamıza yakışan çağdaş bir görünüme sahip yeni bir bina yapılmıştır. Bu binadaki Belediyemize ait 3 adet işyerinin satışından yaklaşık 600.000,-YTL. Gelir elde edilmiştir dedi.  Ticaret Odası Başkanı A.Raif DİKMEOĞLU ise satın alınan işyerinin, şuan kullanılmakta olan hizmet binalarının yetersiz kalması durumunda bu işyerini hizmet binası şeklinde kullanabileceklerini veya lokal olarak işletebileceklerini söyledi.