Anasayfa HaberlerSoma Belediyesinden anlamlı bir gece daha

Soma Belediyesinden anlamlı bir gece daha

Soma Belediyesi Kültür ve Sosyal işleri Müdürlüğünce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenen “Ben Kadınım”, adlı gece Soma Belediyesi salonunda yapıldı. Soma Belediyesince açılan Halk Oyunları Kursuna katılan bayan kursiyerler tarafından gerçekleştirilen geceye Soma halkının ilgisi yoğundu. Geceye ilk önce günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla İlknur GÜNAL’ın yaptığı konuşma ile başladı. Soma Belediye Başkanı Sayın Hasan ERGENE, Soma Kaymakamı Sayın Abdülkadir KARATAŞ’ın konuşmaları ve Soma Darkale köyünden Ayhan UÇARKUŞ’a yılın kadını plaketinin verilmesi ile programa devam edildi. Hazırlanan gecede Bayanlar Soma Belediyesi Halk Oyunları Eğitmeni Ahmet SİS önderliğinde Türk Kadınını işleyen mizansenler, temalar, Halk Oyunları, Şiir ve Halk müziği dinletisi izleyicilere sunuldu. Gecenin sonunda programı hazırlayan bayanlar tarafından kendilerine sunulan imkanlardan ötürü Belediye Başkanımız Sayın Hasan ERGENE’ye çiçek takdim edildi.