Anasayfa HaberlerSoma Belediyesi, Tadilat Atıklarınızı ve Kullanılmayan Eşyalarınızı Toplayacak

Soma Belediyesi, Tadilat Atıklarınızı ve Kullanılmayan Eşyalarınızı Toplayacak

Soma Belediyesi, yeni yılda başlatacağı çalışma ile Tadilat atıklarınızı ve kullanılmayan eşyalarınızı belirli periyotlarla toplayacak.
Soma Belediyesi, 2010 yılı ile birlikte çevre sağlığı ve temizliği adına yeni bir uygulamayı hayata geçirecek. Çalışma ile vatandaşların genellikle kapı önüne ve boş arsalara bıraktığı evlerdeki tadilat atıkları ve kullanılmayan eşyaları belediye ekipleri tarafından toplanacak. Tadilat atıkları ve kullanılmayan eşyalarını vermek isteyen vatandaşlar ise 613 24 16 Dahili:1330 numaralı telefonu arayarak talepte bulunabilecek. Ücretsiz hizmet verecek olan toplama ekipleri, Perşembe ve Cuma günleri vatandaşların tadilat atıklarını ve kullanılmayan eşyaları ayrı bir ekiple verilen adresten alacaklar.

Yeni başlayacak uygulamada çevreye ve boş arsalara bırakılan atıkların düzenli olarak toplanması ve çevre kirliliğine yol açmaması amaçlanıyor. Vatandaş bu uygulama için ayrıca Belediyeye bir ödemede bulunmayacak.