Anasayfa HaberlerSoma Belediyesi Halk Oyunları Ekibi yine Birinci

Soma Belediyesi Halk Oyunları Ekibi yine Birinci

Akçay’da düzenlenen Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerden katılan birbirinden güzel 26 ekip arasından yine Soma Belediyesi Halk oyunları Ekibi birinciliği kimseye kaptırmadı. Belediye Halk Oyunları Ekibi çalıştırıcısı Ahmet SİS “Bu birincilikler öncelikle Soma Belediyesi Halk oyunları ekibini oluşturan öğrencilerinin, ailelerinin ve özellikle Belediye Başkanımız Hasan ERGENE’nin desteğiyle kazanılmaktadır. Bu başarımızı tüm Soma’lıların halk oyunlarımızı benimsemelerinin bir meyvesi olarak görmekteyim. Bu yılkı birinciliğimizi Belediye Başkanımız Sayın Hasan ERGENE’ye ve Tüm Soma’lılara armağan ediyoruz.”

Yarışmada Soma Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 1. Olurken 2 . Bitlis Tatvan Folklör Araştırma Derneği 3. Balıkesir pamukev bengisini Yaşatma Derneği aldı.