Anasayfa HaberlerSoma Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Bu Yıl Yine Birinci

Soma Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Bu Yıl Yine Birinci

04.04.2010 tarihinde Türkiye Halk Oyunları Fedarasyonunun düzenlediği Halk Oyunları İl yarışmasında Soma Belediyesi Spor Klübü il birincisi olmuştur. Soma Belediyesi Halk Oyunları Ekibi eğitmeni Ahmet SİS "ekibimiz bu yılda yine gençler stilize dalında grupta ilimizi temsil etmeyi hak etti.Geçen yıl yine gençler stilize dalında ekibimiz Türkiye şampiyonu olmuştu bu yılda aynı başarıyı sergilemek istiyoruz. Aldığımız birincilik kupasını bize desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Soma Belediye Başkanımız sayın Hasan ERGENEye öğrenci anneleriyle beraber götürmeyi uygun gördük" dedi. Belediye Başkanımız Hasan ERGENEde Sosyal ve Kültürel Faaliyetlerinin bir dalı olan Halk Oyunları Faaliyetlerine her zamanki gibi tam destek olduklarını ve öğrenci annelerini belediyemizde ağırlamaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Recep DUMANda ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan okulların, öğrencilerinin oluşturduğu Soma Belediyesi Halk oyunları ekibini başarılarından dolayı tebrik etti. Öğrenci velileri ise belediyenin desteğinden ötürü Başkan Hasan ERGENEye teşekkürlerini ilettiler.