Anasayfa HaberlerSoma Belediyesi Halk Oyunları Ekibi 1.liğe Doymuyor.

Soma Belediyesi Halk Oyunları Ekibi 1.liğe Doymuyor.

Balıkesir Akçay Belediyesi tarafından organize edilen Türkiyenin dört bir tarafından gelen 21 ekip arasından Soma Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, birinciliği kimseye kaptırmadı. Soma Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Eğitmeni, Ahmet SİS " bu yılda öğrencilerimizin büyük gayretiyle çalışmamız sonucu birinci oldu. Bu birinciliğimizi öncelikle bize her türlü desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız sayın Hasan ERGENEye, öğrenci velilerimize ve her zaman yanımızda olan tüm Somalılara armağan ediyoruz. Özellikle bizle beraber sevinç göz yaşı döken ve Akçayda yaşayan tüm Somalı hemşehrilerimize armağan ediyoruz dedi."

Bu konuyla ilgili açıklam yapan, Başkanımız sayın Hasan ERGENE "Belediyemiz Halk oyunları ekibini canı gönülden kutluyorum ve başarılarının devamını temenni ediyorum" dedi.

Yarışmada 1.nci olan Soma Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, 2.liği Bitlis Tatvan Belediyesi Halik Oyunları Ekibi, 3.üncülüğü İzmir Konak Belediyesi Halk Oyunları Ekibi elde etmiştir.