Anasayfa HaberlerSoma Belediyesi Çöp Toplama Setlerini Yeniledi

Soma Belediyesi Çöp Toplama Setlerini Yeniledi

Soma Belediyesi, şehrin belirli yerlerinde görev yapan temizlik personelinin kullandığı çöp toplama setlerini yeniledi. Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada yenilenen çöp toplama setleriyle görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi çalıştıklarını söyledi.

Soma Belediyesi modern çöp toplama setlerini hizmete sundu. Ana cadde ve bulvarlarda yaya olarak görev yapan temizlik personeline 10 adet yeni çöp toplama seti satın aldı. Yeni alınan çöp toplama setleri hakkında Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yeni alınan dört tekerlekli çöp toplama setlerinin kullanımı kolay olup üzerinde 2 adet 120 Lt. hacimli plastik atık kovası, faraş ve süpürge takma yerleri, PVC süpürge, PVC faraş ve aparatları bulunmaktadır. Kent içerisinde görev yapan  temizlik personeli yeni alınan araçlar sayesinde hem daha rahat hizmet verebilecek hem de görüntü olarak da göze hoş bir görüntü sergileyecek" denildi.