Anasayfa HaberlerSOMA Atık su Arıtma Tesisi İle İlgili Toplantı Yapılacaktır.

SOMA Atık su Arıtma Tesisi İle İlgili Toplantı Yapılacaktır.

D U Y U R U

SOMA Atık su Arıtma Tesisi İle İlgili Toplantı Yapılacaktır.

MANİSA İli, SOMA İlçesi, Turgutalp Beldesi, Balpınar mevkiinde Gerçekleştirilmesi Planlanan Atık su Arıtma Tesisi Projesi Halkın Katılımı Toplantısı İlan Metni:

Soma-Turgut alp Belediyeleri tarafından, Manisa İli, Soma İlçesi, Turgut alp Beldesi, Balpınar mevkii’nde yapılması planlanan Soma Atık su Arıtma Tesisi Projesi ile ilgili olarak 16.12.2003 tarih ve 25318 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Çevresel Etki Değerlendirmesi”(ÇED) Yönetmeliği’nin 9. maddesi uyarınca ÇED sürecine halkın katılımını sağlamak, halkı yatırım hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak üzere aşağıda belirtilen gün ve yerde “ÇED süresince Halkın Katılımı Toplantısı” düzenlenecektir. İlgilenenlerin katılmasını rica ederiz.

Halkımıza ve ilgililere duyurulur.

Saygılarımızla,

Faaliyet Sahibi :
Soma Belediyesi
Tel: 0 (236) 613 24 16/613 65 05    Faks: 0 (236) 613 24 18

Raporu Hazırlayan Kuruluş :
ENCON Çevre Danışmanlık Ltd. Şti.
Tel : (0312) 447 71 22    Faks: (0312) 447 69 88
Toplantı Yeri :
Tarih: 17 Temmuz 2008, Perşembe, Saat 11.00
Yer: Turgut alp Belediyesi Kültür Merkezi(Düğün Salonu)

Adres: Zafer Mah. Kenan Evren Cad. No:11 Turgut alp-SOMA MANİSA

Soma Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi Projesi Tanıtım Raporu için buraya tıklayın.