Anasayfa HaberlerSoma Anadolu Lisesi Açılışı Yapıldı

Soma Anadolu Lisesi Açılışı Yapıldı

Belediyemiz tarafından ilçemize kazandırılan Zafer Mahallesi Soma Anadolu Lisesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Manisa Valisi Halil İbrahim DAŞÖZ, Manisa Milletvekili Hüseyin TANRIVERDİ, Soma Kaymakamı Abdülkadir KARATAŞ, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa ALTINSOY, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail GEDÜZ, Kula Belediye Başkanı Selim AŞKIN, Gördes Belediye Başkanı Muhammet AKYOL ve Soma Protokolü katıldı.

Belediye Başkanımız Hasan Ergene yaptığı açılış konuşmasında; Soma Belediyesi olarak Menteşe Kaplıcaları’nın İl Özel İdaresi’nden alınması karşılığında mevcut okulu 1 milyon 200 bin TL, çevre düzenlemesinin ise 200 bin TL.olmak üzere toplamda 1 milyon 400 bin TL maliyetle yapıldığını belirtti. Şehir merkezinden uzak ve kalabalık nüfusa sahip olan mahallemiz sakinlerinin isteği doğrultusunda bu okulu yaptıklarını kaydeden Ergene, ‘Belediye olarak hamdolsun iyi durumdayız. Biz gelmeden önce belediyenin taşınmazlarını satarak personel maaşları ödeniyordu. Yani resmen batık bir belediyeydi. Uyguladığımız politikalar ve hükümetimizin desteğiyle Soma’da çok güzel işlere imza atıyoruz.’ dedi.