Anasayfa HaberlerSOBEM'den Başkana Ziyaret

SOBEM'den Başkana Ziyaret

Soma Belediyesi Eğitim Merkezi öğretmenleri ve öğrenciler Belediye Başkanımız Hasan ERGENE’yi ziyaret ettiler. Sobem Rehber öğretmeni Kadir Keskin SBS de başarı elde eden öğrencilerimizi yakından tanımanız amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik, bu günün çocukları yarının yöneticileri olacaktır. Geleceğin idarecisi, bilim adamları ve Ülkemizin geleceğine yön verecek idareciler bu öğrencilerimiz arasından çıkacak, umarım sizin ve bizim bu beklentimiz boşa çıkmaz dedi. “Belediye Başkanımız Hasan ERGENE ise konuşmasında “208 öğrencimiz SOBEM’de eğitim görüyor. Belediye bütçesinden dershanemiz için önemli bir bütçe ayırdık. En güzel yatırım insana yapılan yatırımdır, eğitime yapılan yatırımdır. Burada harcanan paralar ve verilen emekler hiçbir zaman boşa gitmez biz bunu biliyoruz. Bu gün burada başarılı olan öğrencilerimizi gördük ve başarılarıyla onurlandık. İnşallah bu çocuklarımız vatana millete faydalı insanlar olarak yetişsinler, ülkemize ve Somamıza hizmet etsinler. Somayı unutmasınlar. Türk Telekom ile yapılan anlaşmayla  SOBEM’de  bilgisayar laboratuarı kurduk, öğrencilerimiz bu bilgisayarlarda çalışıyor ve ödevlerini araştırıyorlar, dolayısıyla Soma’da düne kadar olmayan hizmet halkımıza sunulmuş oldu. Bunun bizim dönemimizde gerçekleşmiş olması bizim için bir gurur vesilesi, inşallah bu hizmetlerimiz ömürlü olur ve halkımıza hizmet etmeye devam ederiz, buraya gelip bizleri ziyaret ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.