Anasayfa HaberlerOKULLARIMIZA ÖNEMLE DUYURULUR.

OKULLARIMIZA ÖNEMLE DUYURULUR.

2012-2013 Öğretim Yılı Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası materyal dağıtımı.

Belediyemizin,2008 yılından bu yana proje işbirliğini sürdürdüğü (TAP)Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçılar Derneği ile birlikte üçüncüsü 15.Kasım.2012--30.Nisan.2013 tarihleri arasında başlatılan, Ödüllü Atık Pil Toplama kampanyası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı tüm eğitim kurumlarımızın katılım ve destekleriyle yürütülecektir.

Bu kapsamında; Eğitim Kurumlarınca Belediyemize ihtiyaç olarak bildirilen atık pil toplama materyalleri TAP’ tan temin edilmiştir. Materyallerin dağıtımı (kampanya afişleri,Karton ve Plastik atık pil toplama kutusu) 29-30.Kasım.2012 tarihleri Perşembe ve Cuma günlerinde, Belediyemiz Hizmet Binasında bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünde, İlk ve Orta Öğretim okulları kampanya sorumlusu veya yetkililerine saat 08:30 ile 16:30 arasında teslimi yapılacaktır.

İlçemizde uygulanacak atık pillerin toplanması kampanyası işbirliğine, okullarımızdan katkı ve destek veren herkese teşekkür eder, çevremize ve ortak geleceğimize göstermiş oldukları hassasiyet için şükranlarımı sunarım.

28.11.2012

Hasan ERGENE