Anasayfa HaberlerMayıs 2012 dönemi salon içi kuşak sınavı yapıldı.

Mayıs 2012 dönemi salon içi kuşak sınavı yapıldı.

Mayıs 2012 dönemi salon içi kuşak sınavı 12.05.2012 Cumartesi günü saat 10.00 da Kapalı halı saha tesislerinde 66 sporcunun katılımıyla yapıldı.
Kuşak sınavına, Manisa Federasyon temsilcisi Kurban YAVUZ ve Akhisar Belediye Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Hüseyin YÜKSEL misafir olarak katıldı.

Sporcuların tamamının başarılı olduğu ve terfii ettikleri kuşak sınavı çok sayıda sporcu velileri, Soma B...elediye Başkanı Hasan ERGENE, Ak parti ilçe teşkilatı Başkanı Mehmet Ali ÖZKAN ve yönetim kurulu üyeleride iştirak etmişlerdir.
Kuşak sınavında, sınav Komisyonu olarak Orhan KARSLI hocamızın yanında Dr.Aydın ULUDAĞ, Fatma KARSLI, Serdal SARAN, Mustafa ALTINÖZ, Serdal GÜNDOĞAN, Cuma İNCE, Ahmet BAYRAKTAR, Kenan ERGİN, Şerif YURDAKUL ve Oğuzhan KARSLI görev almışlardır.