Anasayfa HaberlerMahalle Muhtarları ile Aylık Olağan Toplantı

Mahalle Muhtarları ile Aylık Olağan Toplantı

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene Soma şehir merkezinde bulunan 14 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek toplantı yaptı. Gelenek haline getirerek her ay yapılan toplantının 4.sü düzenlendi. Belediye Encümen toplantı salonunda düzenlenen muhtarlar toplantısında 14 mahalle muhtarı ilk kez bulundu. Başkanımız ‘Bu sefer toplantımıza muhtarlarımızın hepsi katıldı. Her zaman olduğu gibi önce yapılmış işleri ve mahallede yapılması gereken eksiklikleri görüşüyor buna göre öncelik sırası belirliyoruz.’dedi. Namazgah Mahallesi muhtarı Necdet Akbulut ‘Temizlenen mazgallarda sorun yaşamadık. Ancak temizlenmeyen mazgalların bulunduğu yerlerde geçtiğimiz yağmurlarda taşmalar yaşadık’ dedi.

Başkanımız Ergene ise ‘Kanal açıcımız sürekli çalışıyor. Tüm mazgallar temizleniyor’ dedi. Cuma Mahallesi Muhtarı Mustafa Yazıcıoğulları ise ‘Mahallemize çocuk parkı yapılsın istiyoruz’ dedi. Başkan Ergene ise ‘Çocuk parkı istenen bir yer vardı. Şahısa ait sanırım orayı satın alalım yapabiliriz fakat çok ücreti tutar mı? Diye sordu. Yazıcıoğulları ise Bizim oralarda 3 milyara bile ev bulabilirsiniz’ dedi.