Anasayfa HaberlerKamera Sistemi (Mobese) ve Network Alt Yapısı

Kamera Sistemi (Mobese) ve Network Alt Yapısı

İlçemize kurulacak olan, kamera sistemi ve Belediyemiz birimleri arasında iletişimi sağlayacak işin yapımı ihaleye çıkmıştır. İlçemizin Atatürk Caddesi (bankalar mevkii), Beş yol, Adalet caddesi (Faik Usta), Çınar mevkii, Garaj mevkii, İstasyon Meydanı mevkii gibi 36 noktayı izleyecek şekilde kameralar koyulacaktır. Bunun yanında Belediyemize bağlı birimler olan Mezbahane, İtfaiye, Garaj ve Merkez su deposunun her türlü telefon ve network alt yapısı kurulmuş olacaktır. Bu sayede birimlerimiz daha hızlı ve entegre çalışacaktır.

İhalemiz 11.07.2012 Çarşamba günü saat 14:30 da yapılacaktır. Kurulacak kamera sistemi için, Belediyemiz kamera direklerinin ve panolarının koyulacağı yerleri hazırlamaktadır. Sistemin bir an önce faaliyete geçmesi ve Soma’mıza yararlı hale gelmesini ümit ediyoruz.